Naslovna > Duhovne pesme > Mir, sami mir

Glavni meni

Mir, sami mir

Make sure you have at least Flash Player 7. If not,please download.

Mir, sami mir

 

Mir-sami-mir

 

„Ovo sam vam kazao, da bi U MENI mir imali. U svetu imate nevolju; ali se ne bojte, jer sam ja nadvladao svet" (Jovan 16:33).

Svi vernici rado prihvataju dobre i lake okolnosti u životu. Ipak, one često proizvode samo lažan osećaj mira i zadovoljstva! Možda baš tada mnogi misle kako imaju mir u Hristu, ne shvatajući koliko se ustvari oslanjaju i pouzdaju u blagostanje svog života.

Neki nalaze mir u stabilnom stanju svoje lokalne zajednice, neki u dobrim propovedima, pomazanom slavljenju Gospoda ili bliskom zajedništvu sa braćom i sestrama... I zato Bog ponekad baš to oduzme da bi svako ko smatra sebe Hristovim sledbenikom sâm uvideo da li je njegov mir u svemu tome, ili zaista u Hristu!

Bog je dopustio da Haldejci razore Judejske gradove i odvedu Božiji narod u ropstvo, ali je dao slavno obećanje da će ih isceliti i pokazati im obilje mira – postojanog mira! (Jer.33:6) Možda i mi danas vidimo kako đavo ima veliki uspeh u razaranju i rušenju onoga što Bog želi da gradi, ali Bog će svojoj deci dati obilje postojanog mira u svemu tome!

Neka zato u MIRU I UZDANJU bude naša sila! (Isaija 30:15) Bez obzira koliko poražavajuće i razočaravajuće izgledalo sve, kada slušamo Gospoda, tada boravimo bezbrižno i tada imamo mir, ne bojeći se zla (Priče 1:33), jer je ON MIR NAŠ! (Ef.2:14)

 

Spisak pesama ovog albuma:

01. Doćiću i kleknuću

02. Isus moj Izbavitelj

03. Uz Isusa imam miran život

04. Blaženi pobednici

05. O Aliluja, našao sam

06. On je pesma

07. Slavno obećanje

08. Još jedno učini mi Gospode

09. Be still my soul

10. Mir, sami mir

 


Ukoliko želite da preuzmete album "Mir, sami mir", kliknite na sliku i sačuvajte zip paket na svoj računar. Nije omogućeno pojedinačno preuzimanje pesama, već samo kompletnog albuma.


OSTALI ALBUMI

 

Naslovna I Aktuelne vesti I Sedmična poruka I Propovedi I Knjige I O nama I Linkovi I Kontakt