Naslovna > Duhovne pesme > Opet krenimo

Glavni meni

Opet krenimo

Make sure you have at least Flash Player 7. If not,please download.

Opet krenimo

 

Opet-krenimo

 

Dok čitamo i razmišljamo o svemu što se dešavalo u prošlosti, primećujemo da je Božiji narod imao periode uspona i padova. Postojale su godine kada je Izrailj tražio Gospoda i živeo u poslušnosti Njegovoj Reči, kada je sve prosperiralo i kada se Bog divno proslavljao. Međutim, Božiji narod je često zaboravljao na svog Stvoritelja i odavao se taštim, prolaznim stvarima. Postojali su čak trenuci kada su pominjali da je Bog odbrana njihova i da je Višnji izbavitelj njihov, a to zapravo nije bilo ništa više osim laskanja i laži, jer njihova srca nisu bila verna Njemu (Psalam 78:35-37).

Ali, BOG je uvek bio veran! Jednako je slao glasnike, jer Mu je bilo žao svog naroda! (2.Dnevnika 36:15). Čak i kada su zbog ogromnog odmetništva bili odvedeni kao roblje u Vavilon, Bog je imao obećanja za njih! (3.Mojsijeva 26:40-42).

Moja velika želja je da vam sadržaj ovog CD-a osvetli Hristovu slavu! Neka vas ove duhovne pesme podsete da je BOG suvereni gospodar i da je sve pod Njegovom kontrolom. A On je jako zainteresovan za nas i naše živote! On žarko želi da ima zajednicu sa nama! Kao što je nekada obećao Jeremiji, Bog i nama danas govori: “ZOVI ME i odazvaću ti se i kazaću ti velike i tajne stvari, za koje ne znaš“ (Jer. 33:3).

Božijem narodu danas treba probuđenje! Mi trebamo Božije lice. Božijem narodu treba ponovo prva ljubav! Božijem narodu treba ISUS! Bog je u svom Sinu spremio mnogo uzvišenija i divnija dela za nas kao pojedince, porodice i skupštine, nego u kojima mi trenutno hodamo.

Zašto bi se zadovoljili trenutnim stanjem? Zašto da živimo bezidejan i mlak život kada nam je dostupno sve što je potrebno za divan i uzbudljiv život - život u izobilju! Zašto da stojimo u mestu? Zašto da budemo sami?

Uzdajući se u Hrista, OPET KRENIMO...


Kontakt:
Milenko Isakov
milenko.isakov@gmail.com

 

Spisak pesama ovog albuma:

01. Čitanje

02. Opet krenimo

03. On zna tvoje brige

04. Blizu si

05. Ako Bog nije živ

06. Oče na nebu

07. Hoćeš li?

08. Dozvoli da te Isus ispuni

09. Dođi Gospode

10. Isus, ime najslađe

11. Dotakni svako srce

12. Niko kao Ti

 


Ukoliko želite da preuzmete album "Opet krenimo", kliknite na sliku i sačuvajte zip paket na svoj računar. Nije omogućeno pojedinačno preuzimanje pesama, već samo kompletnog albuma.


OSTALI ALBUMI


Naslovna I Aktuelne vesti I Sedmična poruka I Propovedi I Knjige I O nama I Linkovi I Kontakt