Naslovna > O nama > Finansijska podrška

Glavni meni

Broj posetilaca

204013
DanasDanas33
JučeJuče41
Ove sedmiceOve sedmice74
Ovog mesecaOvog meseca800
UkupnoUkupno204013

Finansijska podrška


novacSlužba Isusa Hrista je zavisila samo o Svetom Duhu! On jeste primao darove od onih koji sa Ga sledili (Luka 8:2,3), ali nikada i ni od koga nije tražio novac, niti je javljao svoje finansijske potrebe bilo kome osim svom Ocu! Na isti način će i danas funkcionisati svaka služba koja želi da oda čast Bogu!


 

Hrišćanska služba nikada nije bila, niti će biti, sredstvo biznisa i obogaćavanja. Iz tog razloga, u periodu više od 9 godina koliko funkcioniše internet stranica “Božija Reč” nijednom i ni od koga nismo tražili novac za potrebe sajta, bilo u vidu pozajmice ili donacije. Bog je uvek ispunio sve naše potrebe i On sâm je poticao svoju decu da daju za Njegovo delo.

Sav materijal koji se nalazi na sajtu je svima dostupan i potpuno besplatan. Mi smo sve to zabadava dobili i zato želimo besplatno da delimo drugima (Matej 10:8). Naravno, svaka služba zahteva određen novac, ali ja slavim Boga što je suviše moćan da ispuni sve naše potrebe po svojem neiskazanom bogatstvu u Isusu Hristu!

Davati za Božije delo jeste privilegija i čast koja pripada samo nanovo rođenoj deci Božijoj! (3.Jov.7). Bog voli one koji dragovoljno daju (2.Kor.9:7). Božija volja nije da dajemo novac za Njegovo delo ako smo sâmi u dugovima (Rim.13:8). Bog ne želi da zanemarimo finansijske potrebe naše porodice da bismo davali za Njegovo delo (1.Tim.5:8). Bog neće prihvatiti naše davanje ako se nismo izvinuli osobi koju smo povredili i ako nismo učinili najbolje sa svoje strane da dođe do pomirenja (Mat.5:23,24). Bog ne želi da naše davanje bude pod bilo kakvim pritiskom, zbog osećaja obaveze, ili da bi za uzvrat dobili od Njega nagradu (2.Kor.9:7).

Ako ste razmislili o svemu tome i još uvek osećate da treba da podržite ovu službu, novac možete priložiti na sledeće načine:


Dinarski žiro račun: 115-0038163539342-88 Telenor Banka


Devizni račun: RS35-160-5530200595561-30 Banca Intesa

 

Bog neka Vas obilno blagoslovi!

 


 

 

Biblijski stih

"A vi ste izabrani rod, carsko sveštenstvo, sveti narod, narod dobitka, da objavite dobrodetelj Onoga koji vas dozva iz tame ka čudnom videlu svom"

(1.Pet.2:9)